My heaven goes on. - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Robin Erkel - WaarBenJij.nu My heaven goes on. - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Robin Erkel - WaarBenJij.nu

My heaven goes on.

Door: jaaaikbenopreis

Blijf op de hoogte en volg Robin

12 Augustus 2010 | Thailand, Bangkok

Oef de la oef. Het is best wel warm bedenk ik me net haha. We hebben de airco op 31 graden en toen ik mn kamer inliep kreeg ik het koud!!! But doesn't matter for me; heb net gewoon even geprobeerd bruin te worden.
De twee nieuwe volunteers(or friends; nog voordat ik ze had ontmoet noemde Peetim het al my friends haha) are pretty nice. Ik lag me echt een ongeluk hier, om Laure (een vrouw van 38 uit France), haar accent en daarbij ook haar gedrag is echt te funny. En dan heb je ook nog Christopher (20 uit Germany). Zijn droge reacties erbij en het is hahahaha. "After you have eaten something, you are laughing all the time. Food is a sort of alcohol for you Robin." Laure said. Laure blijft hier 6 maanden en Chris 4. I want that toohooo, maarja not possible.
Maandag ging ik weer met Peetim mee, omdat een student had gesmeekt of ik nog een dagje wilde komen. Die dag heb ik o.a. lesgegeven over Holland. Oladi-ee. De dag erna kwam Peetim thuis met een tekening voor me die iemand had gemaakt over HOlland. Wat een cutie. De kids kwamen me zelfs allemaal rozen geven. Elke keer wil Peetim dat ik buiten het lokaal ga staan om met iedereen te praten. But most of the time they are walking bye and say "suaaaaai". Erg plesant (dat is belgs, waar ik dat vandaan haal weet ik ook niet want de belgen heb ik al in weken niet gesproken (?))
Verder ben ik deze week op veel verschillende typisch Thaise marktjes geweest en dat was zozo nice. Het eten wat je daar allemaal ziet, incredible. My pictures will show you.
Met Laure en Chris heb ik lesgegeven at the primary school. En laten we zeggen dat ik sommige kids nu al mis(ze herkende me nog van die ene dag afgelopen week). They were so cute. Het waren klassen met bijna alleen maar jongentjes (10-12jr) en die zijn ondeugend maar o zo lief. Eentje had Thai sweet, ik vroeg wat is dat, komt ie even later met het lekkerste ijs ever aanlopen. Veel kwamen me ook elke keer knuffelen. Ich liebe.
We teached from 9/half past 9 till 1PM. Not that long, but really it was enough. It's hard work, hard work.
ooohja ik ben met Peetim meegeweest naar een funeral. To show me some thai culture. En ja, dit was heel anders als in NL (denk ik, aangezien ik er gelukkig nog nooit een heb meegemaakt). Iedereen was er echt maar een kwartier en het was in een tempel. De vrouw lag daar dood met haar hand op een bloempot met bloemen waar iedereen water overheen kon doen. Ik dus ook en van veraf had ik niet gezien dat haar hand daar lag, so I was a little bit in shock. BUT nobody it glucklich.
After that we had to buy some coconut at the market, because Chris wanted to learn how to make Tom yan gai. Nou winkelen met Peetim is niet maar 1 ding kopen, neee we kwamen alweer met tassen vol met eten thuis haha ze is zo schattig.

Even tussendoor, Biatch (you know, where I told about last time. Ze zijn er weer en Biatch told me he love's christopher haha funny boy/girl) just walked in. Ask me to play pingpong, tries to understand Dutch, brings the cat to me(?) and cleans the door. Hahaha en dan ook echt met gilletjes en "oi" (=o my god). Ik ga straks wel even met Bich en Game op de foto, want dit is grappig. Sorry, waarschijnlijk bijzijnmomentjes.
Straks ga ik achter op de 'scooter' naar the shopping mall. Gisteren zei ik dat ik wel kon rijden omdat ik met Chris even een moederdagcadeautje voor Peetim wilde kopen (today it is mothersday). Blijkt het geeen scooter te zijn maar een soort scooter waar je rare dingen moet doen haha.

Omdat vandaag iedereen vrij is en er geen school is was er gisteren een moederdag op school. Al de moeders werden op een stoel geroepen en met thaise muziek kwamen de kinderen en gaven de jasmin flower(=symbool moederdag) heel veel moesten ook huilen. Ik en Laure werden ook nog op de stoel geroepen en kregen een broche van de kiddies en veel knuffels ofcourse (but as teacher I'm sure they prefer me, because Laure is a little bit,yeah I don't know how to explain, but a little bit to streng?).

Ohja en gisteren kwam er someone from this community om Engels te leren. En Peetim riep alleen mij(?) to have and learn to have a conversation. Volgende week maandag komen er nog meer.
Gisteren hebben we geleerd Padkapao te maken. En ik heb nog niet zo spicy gegeten sinds ik hier ben, maar her was echt delicious. Well ik heb nog zo veel te vertellen, but it's enough for now.

LOVE

• 12 Augustus 2010 - 09:34

Mama:

He lieffie,

Straks is het hele verhaal in het engels....
    en hebben we inderdaad een woordenboek nodig.
    Helemaal super. Geloof dat het hard werken is.
    Bel je nog dikke kus knuffie xxxx

• 12 Augustus 2010 - 09:49

O*o Ut De Zaan:

rro,mijn engels is niks maar you are welcome the pictures???????????? of zie we die over 10 days, ben deze keer de tweede, jij mag mij als teacher voor engelse les en veel thaise stories love,en veel knuffels!!!!!!!!!!!!!!!!

• 12 Augustus 2010 - 11:09

Marjan:

Ik ben jaloers!
    Deze ervaring neemt niemand je ooit meer af Robin. Nog 10 dagen genieten hoor! Kus, Marjan.

• 16 Augustus 2010 - 13:58

Esther En Tanja.:

He lieve meid,
    Ik kan het verhaal nog maar net volgen. Ik ben niet zo'n talen wonder.Je zult het wel jammer vinden dat dit je laatste week is. Maar eerlijk gezegd zullen wij blij zijn als wij je weer zullen zien. Dikke kus!!